top of page

Politika privatnosti

Jedno od osnovnih načela našeg udruge uključuje i brigu o zaštiti osobnih podataka i privatnosti svih naših volontera, članova udruge i korisnika naših usluga. Iz tog razloga, vaše osobne podatke prikupljamo, obrađujemo i koristimo isključivo uz vašu suglasnost, temeljem vašeg upita, ugovornog odnosa i sukladno zakonskim propisima. Prikupljamo, obrađujemo i koristimo samo one osobne podatke koji su potrebni za izvršavanje  naših usluga ili osobne podatke koje ste nam dobrovoljno dali na raspolaganje. Posebno brinemo, uz primjenu prikladnih mjera, da osiguramo točnost i ažuriranost podataka koje pohranjujemo.

U slučaju da vaši podaci više nisu potrebni da bi se ostvarila svrha obrade ili korištenja i/ili ako više nismo obvezni čuvati vaše osobne podatke temeljem odredbama primjenjivih propisa, obvezujemo se trajno izbrisati vaše osobne podatke iz naše baze podataka.

Kako bismo osigurali sigurnost podataka, implementiramo potrebne tehničke i organizacijske mjere u skladu s najnovijim dostignućima. Navedene mjere osiguravaju dostupnost točnih podataka u svako doba kao i pristup istima samo za ovlaštene osobe. Također, osiguravamo da se osobni podaci mogu pridodati i povezati s njihovim izvorom.  Kroz prikladna pravila/izjave o zaštiti podataka, osiguravamo potpunu transparentnost obrade, kao i daljnje korištenje, nadopunjavanje i prijenos osobnih podataka. Omogućavamo samoodređene aktivnosti unutar pravnih zahtjeva. 

Vaše osobne podatke za slanje elektronske pošte u marketinške svrhe (npr. newsletter) koristimo isključivo uz Vašu suglasnost, sve dok suglasnost ne bude opozvana. Korištenje Vaših podataka možete opozvati u bilo kojem trenutku putem e-maila na adresu glazbenicentarbuka@gmail.com uz naznaku „opoziv privole“.

Nastojimo promovirati društveno prihvatljive standarde za prikupljanje, obradu i korištenje osobnih podataka kroz pouzdane načine korištenja. 

bottom of page